Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Szeptember 28. 17:02, csütörtök | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Fehérváron üléseztek a Pedagógusok Szakszervezetének Fejér megyei titkárai

Fehérváron üléseztek a Pedagógusok Szakszervezetének Fejér megyei titkárai

Évnyitó értekezleten találkoztak csütörtökön, Székesfehérváron, a József Attila Kollégiumban a Pedagógusok Szakszervezete Fejér Megyei Szervezete Titkárok Tanácsának tagjai.

Az eseményen beszámoló hangzott el az elmúlt időszak eseményeiről, meghatározták a közeljövő feladatait valamint a szakszervezet országos irodájának jogi szakértője tartott előadást a jogszabályváltozásokról.

Hagyományos évnyitó értekezletünkre minden alkalommal egy országos tisztviselőt hívunk meg, idén Szabó Zsuzsanna, alelnök asszony és Dr. Selmecziné dr. Csordás Mária, a Pedagógusok Szakszervezetének vezető jogtanácsosa jött el. Legfőképpen az előttünk álló feladatokról lesz szó a mai értekezleten, valamint ebben a tanévben teljes körű tisztújítást tartunk. A harmadik programpontunk a marketing-kommunikáció lesz, amely a tagtoborzásra irányul. Tanévkezdés során többféle kérdés és probléma merülhet fel, ezért meghívtuk Török Szabolcs urat, a Székesfehérvári Tankerület igazgatóját is, aki a 2017/2018-es tanév feladatairól tart előadást. Ezen kívül szó lesz még a Nemzeti Alaptanterv koncepciójának véleményezéséről, a mérés-differenciálás kérdésköréről és egyéb olyan dolgokról, amelyeket leginkább a szakszervezeti titkárok látnak a saját tantestületükben.” - fogalmazott Jámbor Ferencné, a Pedagógusok Szakszervezete Fejér Megyei Szervezetének elnöke.

A napirendi pontok megtárgyalása után az értekezlet kötetlen konzultációval zárult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben