Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Augusztus 24. 16:23, csütörtök | Helyi
Forrás: SZTUPA BALÁZS/KAPAKUPA.HU

III. Sárosd Kapa-Kupa verseny a hétvégén

III. Sárosd Kapa-Kupa verseny a hétvégén

Egy cseppet sem hétköznapi programmal készül idén is Sárosd: harmadik alkalommal rendezik meg a Kapa-Kupát, a kerti erőgépek és kormányzóik csatáját. De lesz sok más program is...

(A cikkben látható képek korábbi Kapa-Kupákon készültek.)

A 2017-ben megalakult Sárosd Kapa-Kupa Kapálógép Motorsport Egyesület szervezésében kerül megrendezésre augusztus 26-án egy különleges rendezvény, aSárosd Kapa-Kupaviadal. A szervezők nagy reményekkel vágtak bele a verseny előkészületeibe. Az augusztus 1-i nevezési határidő lezárásával ők maguk is meglepődtek hogy milyen nagy érdeklődés övezi az országban egyedülálló rendezvényt.44 nevezést rögzítettekami a legelső verseny indulói létszámát tekintve több mint háromszoros növekedést mutat.

38 férfiinduló mellett, a másik figyelemre méltó adat, hogy6 hölgyis megméretteti magát a viadalon. A versenyzők 7 megyéből 25 településről érkeznek és 33 versenykapát fognak felvonultatni.

Fontos megemlíteni hogy az idei évtől a Kapa-Kupa hivatalos főszponzora a nemesvámosi kertészeti gépeket gyártó vállalat azMTD Hungária Kft.akik hatalmas lökést adnak verseny népszerűségének.

Ennek köszönhetően számos támogató vállalkozás állt a verseny mellé, akik nélkül nehéz lenne sikerre vinni egy ilyen futamot. A rendezvény fő gerincét akapálógépek versenyeadja, emellett számos érdekes programot sikerült még tető alá hozniuk a szervezőknek.

Aláncfűrészekszerelmeseinek is érdemes lesz kilátogatnia Sárosdra, hiszen aFűrészmániacsapata bemutatót fog tartani veterán, és különleges, ritka fűrészgépekkel, illetvelánccserélő versenyreinvitálják a kilátogató nézőket, akik közül a leggyorsabb, értékes díjjal térhet haza. Őket elkísériVarga Norbert pázmándi fafaragó is, aki felajánlotta hogy a helyszínen készíti el egyedi díjait a dobogósoknak.

ASuzuki Königjóvoltából kipróbálhatóak lesznek a „mi autónk” legújabb modelljei, valamint bemutatkoznak a legendás viking hajós logós autómárka legújabb modelljei is aLada Siposkereskedésből.

APerkátai Régiség Gyűjtő Egyletezúttal mezőgazdasági témában villant, aPázmándi Spájzegyesület csodás termékeit, portékáit mutatja be az érdeklődőknek.

  • A szervezők, hogy megköszönjék a vendégeknek a verseny iránt tanúsított érdeklődését, néhány szerencsés nézőnek lehetősége nyílik elutaznia Görögországba: Azaz,2 db 3 személyes görögországi szállásfelajánlást sorsolnak kia nézők között! A részvétel részletei a helyszínen derülnek ki.

Kertigépek is lesznek szép számmal, melyeket ki is lehet próbálni. A gyerekek pedálos traktorokkal ügyeskedhetnek - arcfestés, csillámtetoválás, kisvonat is várja őket.

Bemutatót tart aKálozi Dirty Stunt Teamakik motoros ügyességüket csillantják meg. A napot a kora este kezdődő akusztikus kerti partival zárják ahonnan a kockás terítő és a szalonnasütés sem hiányozhat.

Természetesen a lóerők hangja idén isLorán Barnabás Trabarnalesz!

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Kapcsolat:
Sztupa Balázs: +36/20 553-9266
http://kapakupa.hu/

Helyszín:
2433 Sárosd, Lovaspálya
(Erdei u. - Zrínyi u. kereszteződése)

Térkép:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.