Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Szeptember 13. 16:54, szerda | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Keresik a legmobilisabb osztályt az Autómentes Napon

Keresik a legmobilisabb osztályt az Autómentes Napon

Izgalmas, játékos feladatokkal várják az iskolásokat szeptember 22-én, pénteken az Autómentes Napon 9-13 óráig, a Várkörút Bíróság és Romkert közötti lezárt szakaszán.

Az ötállomásos vetélkedő témája a kerékpáros közlekedés lesz. A diákoknak biciklis akadálypályát teljesíthetnek és kvíz-kérdésekre válaszolhatnak, emellett a kerékpár kötelező felszereléseinek felismerésében és felni hajtásban is megmérkőznek majd a csapatok. Jelentkezni szeptember 19-ig lehet.

A jelentkezési lapot ITT lehet kitölteni!

A szeptember 22-i vetélkedőn minden állomáson mérik az időt, az nyer, aki a leggyorsabban hajtja végre a feladatokat. A diákokat arra kérik, hogy hozzanak magukkal annyiféle közlekedési eszközt, ahányan csak vannak, mert ezzel is növelik győzelmi esélyeiket. A jelentkezés sorrendjében három turnusba sorolják, ennek megfelelően három időpontban indítják az osztályokat a versenyen, amelyre maximum 15 osztály jelentkezését tudják elfogadni.

A győztes osztály elnyeri a „2017 Legmobilisabb Osztálya” kitüntető címet!

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 19.

A vetélkedőre a gyülekezni szeptember 22-én pénteken 9 óra előtt a Várkörút-Kígyó utca torkolatánál lehet. Az 1., 2., 3.helyezett osztály 100 ezer, 50 ezer, illetve 30 ezer forint értékű sportszerutalványt nyer, amelyet az iskola használhat fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.