Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Augusztus 21. 18:04, hétfő | Helyi sport
Forrás: mnsk.hu

Láttad már hogy fog kinézni a Sóstói Stadion?

Láttad már hogy fog kinézni a Sóstói Stadion?

2013-ban döntött a kormány a Sóstói Stadion átépítésével kapcsolatban, ami szerint egy UEFA IV-es, 100 százalékban fedett, többfunkciós létesítmény épül Székesfehérváron.

Cser-Palkovics András megköszönte a magyar államnak a beruházáshoz nyújtandó támogatását, hiszen az új stadion a város vagyonát fogja növelni, a Vidi szurkolókat pedig kiszolgálni, miközben Székesfehérvárnak nem kerül pénzébe.

"Nem csak egy stadionfejlesztés valósul meg, jóval több annál, egy városrészi rehabilitáció történik majd, igazi közösségi tér kialakításával. A stadion közvetlen szomszédságában, a sóstói természetvédelmi terület is megújul, mederkotrással, vízpótlással, szakmailag pedig összeköthetővé válik a stadion és a zöld környezet." - mondta a polgármester.

A város kérése volt, hogy a Sóstó rehabilitációjával együtt történjen a városrész felújítása. Balogh Attila ügyvezető kiemelte, fontos, hogy a klub szempontjai is megjelenhettek a végleges tervekben. A szurkolói élmény fokozásásra nagy hangsúlyt helyeztek, a kiváló együttműködés gyümölcse lesz ez az új sportközpont.

  • Képek

Az eredeti látványtervek a Nemzeti Sportközpontok oldalán (http://mnsk.hu/) találhatóak. Az alábbi képekre való kattintás után teljes képernyős, nagy felbontású képeken tanulmányozhatjuk a részleteket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.