Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Május 14. 13:41, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Ördög Nóra babájának nevét komolytalannak tartják a rajongók

Ördög Nóra babájának nevét komolytalannak tartják a rajongók

"Ennyi erővel lehetett volna Maca, vagy Kisbogaram"

Május 6-án megszületett az Ördög Nórának, az RTL Klub népszerű műsorvezetőjének kislánya, Nánási Mici. A híresség a legnagyobb titokban kezelte terhességét, egyáltalán nem nyilatkozott állapotával kapcsolatban, így csak találgatni lehetett, mikor ad életet első gyermekének. A lepel azonban lekerült: blogján tette közzé az örömhírt.

„Május 6-án, egy héttel ezelőtt megszületett a kislányunk, Nánási Mici! Grammok és centik helyett szerintem sokkal többet elmond róla, hogy egészséges és gyönyörű és puha és illatos, egyszóval tökéletes! Legszívesebben egész álló nap csak tartanám a karomban és csodálnám, de sajnos nem tehetem, mert közben helyt kell állnom mint újdonsült anyuka – persze most még a magam rutintalan módján. Tele bizonytalansággal és aggodalommal, de annál nagyobb lelkesedéssel és óvó szeretettel – sőt szerelemmel – szokjuk együtt ezt az új életet Micivel. Számítottam rá, de közben mégis felfoghatatlan, hogy pár óra leforgása alatt ennyire képes megváltozni minden. Anyuka lettem! Család lettünk!” – osztotta meg boldogságát a nyilvánossággal Nóra, aki 2010 óta Nánási Pál fotóművész felesége.

A házaspár életét az utóbbi években meghatározta a gyermekvállalás kérdése, ám Nóra csak hosszas próbálkozás után, lombikbébiprogram keretén belül tudott teherbe esni. Elsőként a Star magazin számolt be a műsorvezető gömbölyödő pocakjáról, de Nóra még a cikk megjelenése után is sokáig titkolta, hogy kisbabát vár. Miután a nyilvánosság előtt is lerántotta a leplet arról, valóban terhes, azt is bejelentette, bizonytalan időre visszavonul a médiától, csakis gyermekének áldozza a következő időszakot.

Maca is lehetett volna

Vannak, akik szerint cuki, mások szerint viszont komolytalan nevet választott kislányának a műsorvezető és férje. A Mici hazánkban hivatalosan anyakönyvezhető lánynév, amely azonban a Mária, az Emma és az Irma becézett alakjaként is használatos. Különösen a múlt század harmincas éveiben volt népszerű. A névválasztás meglehetősen vegyes reakciót váltott ki az interneten.

„Sok boldogságot kívánok nekik! Bár a névválasztás tényleg furcsa, remélem, csak becenév” – jegyezte meg egy fórumozó. „A babához gratulálok! De a picinek soha nem lesz komolyabb énje? Csak ez a Mici? Ennyi erővel lehetne maca is vagy kisbogaram. Azért gondolhattak volna a jövőjére is. Nem a Barbijának adott nevet” – fogalmazta meg kritikáját egy másik hozzászóló. De olyan is akadt, aki szerint ezzel a névvel már előre kijelölték az útját a házmesterség felé, mert hogy bírónő tuti nem lesz belőle.

Címkék: Ördög Nóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.