Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. November 24. 15:55, péntek | Sport

Rally: Év végi meglepetés!

Rally: Év végi meglepetés!

A Mitropa Kupa éves 3.helye után úgy döntött a Ritmus ASE párosa, Várkonyi Szabolcs-Makai Gergely, hogy meglepi magát az általa nagyon kedvelt Rallye Show Santa Domenicára és kipróbál egy R5-ös autót.

Végül a Korda Racing Hunday R5-ösére esett a választás, akikkel már félig együtt dolgoztunk az utolsó versenyünkön és jó benyomást tettek.

Várkonyi Szabolcs:
Nagyon izgatott vagyok, hogy végre én is kipróbálhatok egy ilyen autót. Úgy gondolom, a jót könnyű megszokni, de nehéz ezekkel igazán gyorsan menni, nagyon sok embernek évekbe tellett még itthoni, ismerős környezetben is, nemhogy idegen pályákon. Mivel igen drága üzemeltetni, azért itt nem lehet bármennyit tesztelni. Azért is murván megyek először, talán itt könnyebb vele megbarátkozni, mint aszfalton. Szerencsére tudunk vele kint tesztelni, így remélem, harcban lehetek a dobogóért a nagyon erős mezőnyben, ahol jelenleg 11 R5-ös és egy WRC nevezett. Úgy néz ki, a szokottnál melegebb és szárazabb idő vár ránk Zágráb környékén a hét végén, így igazán remek verseny várható a rekord számú nevezővel induló horvát mikulás ralin, ahova buzdítom a magyar rajongókat, hogy vágjanak neki, nagyon színvonalas, nézőbarát verseny, nagyon jól belátható helyekkel, ugratóval és gyakorlatilag mindez a szervizparkból, ahol a versenyzőkkel is együtt lehetnek.

Makai Gergely:
Az idei Mitropa Kupa eredmény megkoronázása lesz a hétvégi Santa Domenica Rally Show, ahol először próbáljuk ki a Hyundai i20 R5-ös autót! Az idei szezonzáró ausztrál WRC futamon kaptam pár apróbb tanácsot az autóval kapcsolatban a Hunday Motorsport versenyzőitől, nagyon várom már, hogy milyen lesz először menni vele! Kedvelem ezt a versenyt, igazi év végi murvás show lesz! Várunk mindenkit sok szeretettel!

Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Carwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., KÉK - PTI Kft., Sun&Fun Holidays.
Fotó: Ritmus ASE

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.