Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Augusztus 25. 08:04, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-08-25 04:30:00)

AUGUSZTUS 25. PÉNTEK
Reggel több lesz felettünk a felhő, később gomolyfelhős, napos időre lehet számítani, csapadék nem valószínű. A DNy-i szél gyenge, mérsékelt, késő délelőttől időnként élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 fok közelében alakul, estére 22, 26 fok közé hűl a levegő. Éjszaka inkább csak gyengén felhős lehet az ég, eső nem várható. A légmozgás gyenge lesz. A Velencei-tónál fátyol és gomolyfelhők mellett napközben sokat süt majd a nap, Csapadék nem várható. Délelőtt gyenge, mérsékelt, jellemzőbben K-DK-i, majd délutánra időnként élénk lökésekkel kísért DNy-Ny-i szélre lehet számítani. A hőmérséklet csúcsértéke 31 fok körül alakul, estére 23, 26 fok közé hűl a levegő. Az éjszaka derült, időnként gyengén felhős, száraz idővel telik. A légmozgás gyenge lesz.

AUGUSZTUS 26. SZOMBAT
Kevés felhő mellett alapvetően napos, száraz idő várható. A D-DNy-i szél mérsékelt, délután átmenetileg kissé élénkebb lesz. Reggelre 15, 18 fokig hűl a levegő, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32, 33 fok közelében alakul. Éjszaka eleinte gyengén, majd időnként már közepesen felhős lehet az ég de csapadék nem fordul elő. A jellemzőbben északias szél gyenge marad.

AUGUSZTUS 27. VASÁRNAP
Többször erősen megnövekedhet a gomolyfelhőzet és főként délután zápor, esetleg zivatar előfordulása sem zárható ki. A légmozgás gyenge, mérsékelt lesz, szélerősödés csak zápor, zivatar idején lehet. A hőmérséklet csúcsértéke 32, 33 fok körül alakul.

FRONTHATÁS
Időjárási front pénteken sem érkezik de a légkörben zajló melegedés miatt az érzékenyeknél továbbra is jelentkezhetnek melegfronti tünetek.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Előreláthatólag a jövő hét elején egy gyenge hidegfront érinthet bennünket, akkor valószínű nagyobb eséllyel csapadék, pár fokot a nappali felmelegedés mértéke is csökken de jelentős lehűlésre a hét folyamán nincs kilátás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni