Városlista
2017. szeptember 21, csütörtök - Máté

Hírek

2017. Szeptember 13. 16:47, szerda | Helyi sport
Forrás: albakosar.hu

Új centert szerződtetett az Alba Fehérvár - Elijah Macon érkezik

Új centert szerződtetett az Alba Fehérvár - Elijah Macon érkezik

Az amerikai Chris Horton lábsérülése súlyosabb a vártnál, emiatt az Alba centere hosszú időre kidőlt...

A klub módosítaná a játékos szerződését, de addig is gondoskodott a pótlásáról, hiszen left posztra leigazolta a szintén amerikai Elijah Macont.

Az Alba Fehérvár honlapja számolt be róla, hogy a klub szerződést kötött a 23 éves, 206 centiméter magas Elijah Maconnel, aki vasárnap érkezik Fehérvárra és orvosi vizsgálat után bekapcsolódik a munkába. (A csapat jelenleg Lengyelországban vesz részt egy felkészülési tornán.)

Az amerikai játékos a West Virginia egyetemen játszott, az NCAA-ben a legutóbbi szezonban a nyolcaddöntőbe jutott csapatával. Simon Balázs ügyvezető szerint Macon játéka jól illik majd az Albáéba, az erős, jó felépítésű lefttől nemcsak palánk alól, hanem középtávolról is pontokat várnak.

Ezek érdekelhetnek még

2017. Szeptember 20. 08:50, szerda | Helyi sport

Győztes Alba-főpróba a Bajnokok Ligája selejtező előtt

A Kecskemét ellen játszotta utolsó fekészülési márkőzését a bajnok Alba Fehérvár kosárcsapata, amelyre vasárnap már a Bajnokok Ligája selejtezője vár idegenben.

2017. Szeptember 20. 08:34, szerda | Helyi sport

Magyar kupa és bajnoki mérkőzést is játszik a héten a Videoton

Szeptember 20-án, szerdán 15 órakor a ellenfél a Mohácsi TE 1888 csapata lesz a Vidi első ellenfele a Magyar Kupa 2017-18-as kiírásában, amellyel korábban már két kupamérkőzésen is összefutottak a Fehérváriak.

2017. Szeptember 19. 15:37, kedd | Helyi sport

Tarolt a Monpet Motoaction Team a kupasorozatban

Magyarország legrangosabb motocross kupasorozatában egyeduralkodó a Székesfehérvári székhelyű Motoaction Monpet Team. Az egyesület versenyzői négy összetett első helyet szereztek 2017-ben.

2017. Szeptember 19. 11:13, kedd | Helyi sport

Győzelemmel kezdték a szezont a Fehérvári Vadkanok

A bajnokság első mérkőzésén a tavalyi alapszakaszgyőztes, a Szekerce fogadta vendégül a Vadkanokat a szentesi Pusztai László sporttelepen. A Fehérvár Rugby Club férfi csapata győzelemmel kezdte az őszi szezonját.