Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Október 03. 12:05, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

X-Faktor: Adélt is az RTL hívta, mi van lejátszva előre?

X-Faktor: Adélt is az RTL hívta, mi van lejátszva előre?

A szerkesztő szerint nincs előnye senkinek.

Támadják az X-Faktort Zámbó Krisztián és Csobot Adél miatt. Az internetes fórumokon azt kifogásolják a legtöbben, hogy miért jutottak tovább olyan előadók, akiknek sem a hangi adottságaik, sem pedig az előadói képességeik nem százszázalékosak. Csobot Adél ráadásul nem is önszántából jelentkezett, hanem megkeresték a tévések.

– Eszembe sem jutott volna jelentkezni az X-Faktorba, a tehetségkutató műsor megfigyelői kértek fel arra, hogy nevezzek. Mindez a Médiabefutó kolozsvári szakaszán történt, ugyanis a magyarországi tévécsatorna megfigyelői végig jelen voltak a vetélkedőn – idézi a Velvet a Friss Újságnak adott nyilatkozatát a fiatal lánynak, akinek ezért az első két válogatón nem kellett részt vennie, csak a harmadik rostán.
– Minden televíziós műsorban van direkt casting – kezdte az Új Ász kérdésére az X-Faktor főszerkesztője, Schiwert-Takács László.
– Legalább 100-200 előadó volt a több ezerből, akiket így hívtunk be.
Van, akinek sikerült eljutni a mentorokig, van, akinek nem. Ez nem jelent előnyt, hiszen előfordul, hogy valakiben műsorkészítőként látunk fantáziát, esetleg a kedvencem is, de a zsűrinek nem tetszik. A mentorok már harmadik éve azért ülnek a helyükön, mert kiváló szakemberek, és talán az elmúlt években annyira nem is néztek mellé. Janicsák Vecát, Kocsit Tibót, Muri Enikőt, Vastag Csabát, Wolf Katit, Takács Nikolast is kiemelhetem. Marhára nem nyúltak mellé szerintem – fogalmazott a főszerkesztő, aki arra a felvetésre is reagált, hogy sokak szerint csak azért juttatták tovább Zámbó Krisztiánt, mert számítanak a Jimmy-rajongókra nézettségben és a szavazatokban is.
– Ez nyilvánvalóan nem így van, hiszen akik nem szeretik Krisztián édesapját, azok lehet, hogy pont ezért nem fognak minket nézni. A mentorok szakmai alapon döntenek. Tetszett nekik, azért válogatták be. Nem kell összeesküvés elméleteket gyártani! Lehet, hogy Krisztián vagy Adél sokat rontott legutóbb, de voltak kiváló produkcióik is. A mentorok úgy érezték, hogy kíváncsiak még rájuk, és adnak még egy újabb lehetőséget nekik. Meglátjuk, tudnak-e vele élni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.