Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2018. Február 10. 15:09, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Nem járt szerencsével a szerencsi béna betörő - VIDEÓVAL

 Nem járt szerencsével a szerencsi béna betörő - VIDEÓVAL

A ferencvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki betört egy üzletbe, hogy onnan mobiltelefonokat lopjon. A férfi az elfogásakor takarók alá próbált elrejtőzni a nyomozók elől.

A 36 éves szerencsi B. Károly február 8-án 3 óra 30 perc körül egy kővel bedobta egy ferencvárosi informatikai szaküzlet ajtajának üvegét. Miután bemászott az üzletbe többször is megpróbálta betörni az egyik vitrint, amelyben mobiltelefonok voltak közel 2,5 millió forint értékben. A férfi nem tudta betörni az üveget és közben a riasztó is megszólalt, ezért elmenekült.

A bűncselekményt a biztonsági kamera rögzítette, amely alapján a nyomozók megállapították, hogy az elkövető pár nappal előtte már járt az üzletben „terepszemlét” tartani. A rendőrök azonosították és még aznap délben elfogták egy soroksári házban B. Károlyt, aki több réteg ágynemű alatt rejtőzködött.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. B. Károly beismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint további négy betörését, amelyeket szintén Budapesten követett el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.