Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Március 23. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: gardony.hu

DRV tájékoztató

DRV tájékoztató

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel,

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel, annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük a kontaktusokat és mérsékeljük a fertőzésveszély kockázatát a dolgozóink és a Felhasználók védelmében, továbbá, hogy ebben a kritikus időszakban minden felhasználási helyen folyamatosan biztosíthassuk a vezetékes ivóvizet, az alábbi intézkedéseket vezetjük be:

– Mivel a vezetékes víz nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos védekezésben, korlátozási moratóriumot hirdetünk az ivóvíz-szolgáltatásra a járványveszély elmúlásáig. A bejelentett halasztás azokra a lakossági és közületi ügyfelekre vonatkozik, akiknek/amelyeknek számlatartozása miatt az érintett időszakban korlátozni kellene az ivóvíz-felhasználását.

– Március 16-tól bezárjuk a Társaság ügyfélszolgálati irodáját, ügyfélszolgálati fiókirodáit és információs pontjait. Kérjük, további rendelkezésig az ingyenesen hívható 06-80/240-240-es telefonszámon, az ugyfelszolgalat@drv.hu e-mail-címen, vagy a http://www.drv.hu honlapunkon elérhető online ügyfélszolgálaton keresztül intézzék ügyeiket. Utóbbi esetében mobiltelefonon is többféle ügytípus elintézhető munkatársi közreműködés nélkül, ami jelen helyzetben meggyorsíthatja ügyeik bejelentését, elintézését. Amennyiben a telefonos kapcsolatfelvétel csak többszöri próbálkozásra sikerül, kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

– Felfüggesztjük és későbbi időpontra halasztjuk a bekötési vízmérők cseréjét, a mellékmérő-cseréket és a plombálásokat.

– Március 16-tól szüneteltetjük a személyes közműegyeztetéseket, a kivizsgálási és a diagnosztikai tevékenységet.

– Felfüggesztjük és későbbi időpontra halasztjuk a bekötési vízmérők és mellékvízmérő-leolvasásokat.

– Későbbre ütemezzük a vízhiánnyal járó karbantartásokat (mechanikai hálózattisztítás, medence-, víztorony- és glóbuszmosatás).

A már leegyeztetett időpontok pótlásával kapcsolatosan ügyfélszolgálatunk a későbbiekben egyeztet a felhasználókkal.

A DRV Zrt. folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzet alakulását, szükség esetén további intézkedéseket tesz, melyekről ügyfeleit is azonnal tájékoztatja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.