Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2017. Szeptember 04. 14:45, hétfő | Helyi
Forrás: infofehervar.hu

Egy kihagyhatatlan ajánlat - Excom

Egy kihagyhatatlan ajánlat - Excom

Székesfehérvár legjobb számítógép szaküzletének az Excom-nak és szakembereinek aktuális ajánlata: új generációs Kingston kártyaolvasó.

A Kingston, a világ vezető független memóriagyártója bejelentette legújabb microSD kártyaolvasóját, a MobileLite Duo 3C-t. Az eszközt kifejezetten USB Type-C portokkal rendelkező készülékekhez fejlesztették, ám kettős csatolófelülettel rendelkezik, így USB-A és USB-C típusú portokkal is használható, akár pendrive-ként is.

A MobileLite Duo 3C megfelel az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) specifikációnak, és gyors átviteli sebességgel segíti a videók, képek vagy más, nagy fájlok gyors másolását. Az eszköz microSD/SDHC/SDXC, UHS-I kártyákat képes olvasni, és kihasználja a legújabb kártyák biztosította sebességet. A kisméretű, fémházas MobileLite Duo 3C könnyedén elfér a hátizsákban, pénztárcában vagy a zsebben, hogy mindig kéznél legyen.

Manapság egyre több ember szerkeszt, kommunikál, egyedi tartalmakat alakít ki okos eszközök segítségével, így mind több a számítógép, a laptop, a tablet és főleg az okostelefon.

Eddig volt a jó hír, a kicsit rosszabb az, hogy ezek a kütyük időnként elromolhatnak, vagy idejétmúlttá válhatnak - hála (vagy nem) a robbanásszerű technikai fejlődésnek és az új trendeknek.

Van segítség: EXCOM!

Az Excom szaküzlet és szervíz új helyre költözött! Az évek alatt jól megszokott Gyümölcs utcai üzletnél háromszor nagyobb helyiség adott otthont most már Székesfehérvár egyik legrégebbi szakember gárdájának. Tágas, légkondicionált, modern és letisztult belső térrel várják régi és új ügyfeleit a szaküzlet munkatársai. Itt még az esetleges várakozás is kellemes és nem haszontalan: helyet foglalhatunk és a kis asztal mellett sem kell elzárkóznunk a világtól, köszönhetően az ingyenes wi-fi szolgáltatásnak.

Gyors, pontos, szakszerű kiszolgálás/szervizelés korrekt árakon, de akár csak kérdezni is betérhetünk hozzájuk, mindig udvariasan és nagy szaktudással fogadnak bennünket.

Ingyenes Wi-Fi HotSpot

Az üzlet környékén ingyenes Wi-Fi HotSpot működik, melyet okostelefonnal, notebookkal, táblagéppel is használhatunk a hét minden napján, 24 órában.

8000 Székesfehérvár, József A. u. 23.
Tel.: (22) 504-640; mail: excom@excom.hu

Honlap: excom.hu

Árlista: excom.hu/arlista.pdf

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.