Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Július 12. 08:44, szerda | Helyi
Forrás: okkfehervar.hu

Egyetlen lépésre a dicsőségtől a fehérvári Koronázók csapata

Egyetlen lépésre a dicsőségtől a fehérvári Koronázók csapata

Történelmi jelentőségű találkozóra készül a Fehérvár Enthroners együttese, Pál Tibor Kornél alakulata szombaton délután 15.00 órától a Budapest Eagles ellen harcol a Ratio Media HFL-be jutásért.

A keret tagjai már teljes erőbedobással készülnek a szombati küzdelemre, ahol feltennék a koronát idei teljesítményükre. Minden adott tehát egy kiváló hangulatú szombati meccshez!

Szombaton délután 15:00 órától története legfontosabb összecsapását vívja meg a FEZEN Divízió I-es bajnokság döntőjében a Fehérvár Enthroners. A meccsnek igazi pikantériát ad az a tény is, hogy az elmúlt év júliusában a két csapat már összemérte erejét egy döntőben – igaz, akkor még „csak” a FEZEN Divízió I-es bajnokságba jutás volt a tét.

Azon az összecsapáson a fővárosi alakulatnak jött ki jobban a lépés, azóta azonban nagyot változott a világ. A mostani bajnokság mindkét rangadóján a fehérvári alakulat bizonyult jobbnak. A két csapat márciusi találkozója 48-20-as Enthroners győzelemmel ért véget, míg június végén is magabiztos 28-13-as győzelmet arattak a Fehérvári Koronázók. Minden túlzás nélkül állíthatóan ez lesz az év meccse Pál Tibor Kornél alakulatának, a tét ugyanis nem kisebb, mint a Ratio Media HFL-be jutás.

A Fehérvár Enthroners hibátlan alap- és középszakaszbeli mérleget produkált; Erős Márkék mind a hét meccsüket bezsebelték, így a Fehérvári Koronázók a tabella első helyén végeztek a pontvadászatban. A hét győzelmen kívül a Fehérvár Enthroners 313 pontot szerzett a pályán, és csupán 48 pontot kapott. A küzdelem azonban még nem ért véget, hiszen a végső dicsőség érdekében a mindent eldöntő összecsapáson is győznie kell az Enthronersnek szombaton.

A meccs mellett az amerikai foci többi ismert „kelléke” is újra szerepet kap a bajnoki döntőn. Ahogy a hazai mérkőzéseken már megszokhattuk, igazi fociünneppel készülnek ezúttal is a szervezők: a First Fielden az izgalmas bajnoki mérkőzésen kívül a szórakozásról a Fehérvár Bluebirds szurkolólányai, a Fehérvári Ifjúsági Fúvószenekar is gondoskodik, továbbá a klub ereklyéiből is kedvükre válogathatnak a szimpatizánsok. A meccs előtt és a félidei show keretében Curtis fellépése szórakoztatja a nézőket és füstben-lángban, látványos pirotechnikai megoldásokban sem lesz hiány!

Az eddigi meccsekhez hasonlóan, a döntőre is ingyenes a belépés. A találkozó szombaton délután 15:00 órakor kezdődik az Új Váralja sori pályán. A klub vezetői és játékosai egyaránt bíznak abban, hogy az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan ezúttal is sok szimpatizáns látogat ki a szombati találkozóra, hozzásegítve ezzel a Fehérvár Enthronerst a Ratio Media HFL-be jutáshoz!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni