Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Június 09. 17:11, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabax

Elektromos rollerrel közlekedett egy férfi az M1-es autópályán

Elektromos rollerrel közlekedett egy férfi az M1-es autópályán

Elektromos rollerrel közlekedett az M1-es autópályán egy fiatal férfi - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a közút kamerái még hétfőn rögzítették, ahogy a fiatal férfi az autópálya leállósávján Bicske térségében haladt az e-rollerrel.

Közölték azt is, hétfő délután az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon két kamion ütközött össze. A külső sáv lezárása miatt a torlódás hossza meghaladta a három kilométert.

A közút szerint valószínűleg a hosszabb menetidőt megelégelve szállhatott ki az egyik autó utasa, aki fogta az e-rollerét és a leállósávon haladva próbálta meg lerövidíteni a menetidőt, kikerülve a balesetet.

A Magyar Közút útellenőre - látva a rollerest -, azonnal értesítette a rendőrséget, a bicskei mérnökség diszpécserei pedig folyamatosan nyomon követték a férfit.

A fiatalember viszont a következő lehajtónál letért az autópályáról és az 1-es főúton folytatta útját, a rendőrök ott már nem találták meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.