Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Február 11. 06:25, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Elütötte a gyalogost és otthagyta

Elütötte a gyalogost és otthagyta

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A rendelkezésre álló adatok alapján február 7-én 18 óra 15 perc körül Petrikeresztúron közlekedett Lenti irányába egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, fehér vagy világos színű kistehergépkocsival egy ismeretlen személy, amikor a Kossuth Lajos utca 80. számú ház előtti útszakaszon elütötte a vele azonos irányban, az útpadkán haladó személyt. A baleset során a gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett, az ismeretlen személy segítségnyújtás nélkül a helyszínt elhagyta. A balesetet okozó tehergépkocsi hátsó ajtajain, azoknak felső és alsó sávjában fényvisszaverő fólia található – közölte a rendőrség.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesettel összefüggésben vagy a képen látható tehergépkocsival kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-504-300-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.