Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Augusztus 04. 16:35, hétfő | Belföld
Forrás: InfoVáros

Európa legjobb új fesztiválja ismét Aligán

Európa legjobb új fesztiválja ismét Aligán

Idén ismét várja híveit a B.my.Lake fesztivál a Club Aliga Üdülőközpontban.

Nemcsak a hazai rajongók közt aratott hatalmas sikert a tavaly debütáló B.my.Lake Fesztivál, hanem el- nyerte Hollandiában az „Európa legjobb új fesztiválja” díjat a “European Festival Awards”-on. Augusztus 18–22. között ismét „all day and all night long” 6 színpadon várják az elektronikus zene legendái, a jelen művészei és a feltörekvő tehetségei a bulizni vágyókat a vadregényes Club Aliga területén.

Az Üdülőközpont épületei a rendezvény területén belül helyezkednek el, ezért a legjobb választást kínálja azoknak, akik szobában és ágyban akarnak aludni, ugyanakkor szeretnek mindig az események sűrűjében lenni, és egy percre sem elhagyni a fesztivál területét. Közvetlenül a Balaton partján van lehetőség a sátorozásra is a B.my.Lake Fesztivál ideje alatt. A komplexum 2 km-es saját partszakaszán változatos sport-és kikapcsolódási lehetőségeket is kínál minden vendég számára. A pörgősebb programokra vágyók kalandparkkal, pingponggal, tollaslabda, futball és kosárlabda pályával, vízi-focival, strandröplabda pályákkal, vízibiciklivel és vitorlázással számtalan sportlehetőség közül választhatnak nem csak a fesztivál ideje alatt.

A nyár lezárásaként, a klubélet legmarkánsabb és legfrissebb arcaival az e-zene legelismertebb DJ-i, a mainstream vonal helyett a techno, tech house, dnb, electro, minimal és EDM szerelmeseinek nyújt alternatívát más fesztiválokkal szemben. A B.my.Lake idén is megtartja a “butikfesztivál” jellegét, naponta legfeljebb tízezer bulizni vágyó vendéget várnak a Club Aliga Beach-re.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;