Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Augusztus 04. 16:19, péntek | Helyi önkormányzati
Forrás: okkfehervar.hu

Hétvégi útlezárások Velencén

Hétvégi útlezárások Velencén

Augusztus 5-én, szombaton rendezik Velencén az U23-as Triatlon Európa-bajnokságot, augusztus 6-án, vasárnap pedig a utánpótlás országos bajnokságot.

A sportrendezvények kapcsán forgalomkorlátozásra, útlezárásokra és közterületi parkolási tilalomra kell számítani a városban.

Mindkét napon az Ország út és a Halász utca forgalma félpályán, váltakozó irányban, jelzőőrös irányítás mellett halad. A verseny által használt (Kemping utca felé eső) forgalmi sávok elkerítése ezen a két utcán szombaton délelőtt 10 óra 30 perckor, vasárnap reggel 6 óra 30 perckor kezdődik, a félpályás forgalom ekkortól pályazárásig, előre láthatólag szombaton este 19 óráig, vasárnap pedig délután 17 óráig tart.

A verseny által érintett többi utcában teljes útzár és közterületi parkolási tilalom lesz érvényben. A teljes útzárral érintett területek listája megtalálható az önkormányzat honlapján (www.velence.hu). A szervezők kérik a településen élőket, illetve az üdülő, strandoló vendégeket, hogy ezen a két napon gépjárműveiket vagy ingatlanjaikon belül, vagy az erre a célra kijelölt ingyenes ideiglenes parkolóhelyeken helyezzék el, amelynek listája a város honlapján található.

A hétvége során az evezőspálya és a Velencei Vízi Vár közötti félsziget területén lévő volt EFOTT-parkoló nyitva áll a járművel érkezők részére.

Kérjük, hogy aki Velencére tart, vagy a városban tartózkodik hétvégén, vegye figyelembe ezeket a korlátozásokat a torlódások elkerülése miatt.

Velence Város Önkormányzata köszöni a közlekedők türelmét és megértését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt