Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. Október 20. 08:29, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Honvédelemért Kitüntető Címet vehetett át Dancs Norbert és Újházi Mária

Honvédelemért Kitüntető Címet vehetett át Dancs Norbert és Újházi Mária

Honvédelemért Kitüntető Címeket adományozott a honvédelmi miniszter Dancs Norbertnek, a Székesfehérvári Járási Hivatal hivatalvezetőjének a katonai toborzás segítéséért.

Szintén átvetette az elismerést Újházi Mária, aki a Veterán Repülősök és Ejtőernyősök Fejér Egyesületének és a kegyeleti bizottságnak is tagja.

Rangos elismerésben részesült Dancs Norbert, a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalának hivatalvezetője. A Honvédelemért Kitüntető Cím huzamosabb időn át végzett kiemelkedő szakmai érdemek, a honvédséget támogató tevékenység elismerésére adományozható kormánytisztviselőknek és közalkalmazottaknak. Dancs Norbert a katonai toborzás segítéséért, a Magyar Honvédség népszerűsítéséért vehette át a Honvédelemért Kitüntető Cím második fokozatát.

Újházi Mária a Veterán Repülősök és Ejtőernyősök Fejér Megyei Egyesületének tagja, 2014 óta a kegyeleti bizottság elnöke, 2016-tól vezetőségi tagja. Koszorúzások, megemlékezések aktív résztvevője és lelkes aktivistája a „Mind egy szálig” adománygyűjtő programnak is. Újházi Mária a Honvédelemért Kitüntető Cím harmadik fokozatát vehette át.

Forrás: szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.