Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. Augusztus 24. 16:23, csütörtök | Helyi
Forrás: SZTUPA BALÁZS/KAPAKUPA.HU

III. Sárosd Kapa-Kupa verseny a hétvégén

III. Sárosd Kapa-Kupa verseny a hétvégén

Egy cseppet sem hétköznapi programmal készül idén is Sárosd: harmadik alkalommal rendezik meg a Kapa-Kupát, a kerti erőgépek és kormányzóik csatáját. De lesz sok más program is...

(A cikkben látható képek korábbi Kapa-Kupákon készültek.)

A 2017-ben megalakult Sárosd Kapa-Kupa Kapálógép Motorsport Egyesület szervezésében kerül megrendezésre augusztus 26-án egy különleges rendezvény, aSárosd Kapa-Kupaviadal. A szervezők nagy reményekkel vágtak bele a verseny előkészületeibe. Az augusztus 1-i nevezési határidő lezárásával ők maguk is meglepődtek hogy milyen nagy érdeklődés övezi az országban egyedülálló rendezvényt.44 nevezést rögzítettekami a legelső verseny indulói létszámát tekintve több mint háromszoros növekedést mutat.

38 férfiinduló mellett, a másik figyelemre méltó adat, hogy6 hölgyis megméretteti magát a viadalon. A versenyzők 7 megyéből 25 településről érkeznek és 33 versenykapát fognak felvonultatni.

Fontos megemlíteni hogy az idei évtől a Kapa-Kupa hivatalos főszponzora a nemesvámosi kertészeti gépeket gyártó vállalat azMTD Hungária Kft.akik hatalmas lökést adnak verseny népszerűségének.

Ennek köszönhetően számos támogató vállalkozás állt a verseny mellé, akik nélkül nehéz lenne sikerre vinni egy ilyen futamot. A rendezvény fő gerincét akapálógépek versenyeadja, emellett számos érdekes programot sikerült még tető alá hozniuk a szervezőknek.

Aláncfűrészekszerelmeseinek is érdemes lesz kilátogatnia Sárosdra, hiszen aFűrészmániacsapata bemutatót fog tartani veterán, és különleges, ritka fűrészgépekkel, illetvelánccserélő versenyreinvitálják a kilátogató nézőket, akik közül a leggyorsabb, értékes díjjal térhet haza. Őket elkísériVarga Norbert pázmándi fafaragó is, aki felajánlotta hogy a helyszínen készíti el egyedi díjait a dobogósoknak.

ASuzuki Königjóvoltából kipróbálhatóak lesznek a „mi autónk” legújabb modelljei, valamint bemutatkoznak a legendás viking hajós logós autómárka legújabb modelljei is aLada Siposkereskedésből.

APerkátai Régiség Gyűjtő Egyletezúttal mezőgazdasági témában villant, aPázmándi Spájzegyesület csodás termékeit, portékáit mutatja be az érdeklődőknek.

  • A szervezők, hogy megköszönjék a vendégeknek a verseny iránt tanúsított érdeklődését, néhány szerencsés nézőnek lehetősége nyílik elutaznia Görögországba: Azaz,2 db 3 személyes görögországi szállásfelajánlást sorsolnak kia nézők között! A részvétel részletei a helyszínen derülnek ki.

Kertigépek is lesznek szép számmal, melyeket ki is lehet próbálni. A gyerekek pedálos traktorokkal ügyeskedhetnek - arcfestés, csillámtetoválás, kisvonat is várja őket.

Bemutatót tart aKálozi Dirty Stunt Teamakik motoros ügyességüket csillantják meg. A napot a kora este kezdődő akusztikus kerti partival zárják ahonnan a kockás terítő és a szalonnasütés sem hiányozhat.

Természetesen a lóerők hangja idén isLorán Barnabás Trabarnalesz!

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Kapcsolat:
Sztupa Balázs: +36/20 553-9266
http://kapakupa.hu/

Helyszín:
2433 Sárosd, Lovaspálya
(Erdei u. - Zrínyi u. kereszteződése)

Térkép:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.