Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Március 18. 07:58, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Kézigránát-utánzattal fenyegetőzött, hogy megállítja a koronavírust - VIDEÓ

Kézigránát-utánzattal fenyegetőzött, hogy megállítja a koronavírust - VIDEÓ

Négy óra alatt elfogták a 43 éves férfit Budapesten kedden a rendőrök és a TEK munkatársai.

Kedden 8 óra 51 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre egy józsefvárosi üzletből, hogy egy férfi vásárlás után egy kézigránátnak látszó tárgyat vett elő, és azzal fenyegetőzött, hogy ezzel megállítja a koronavírust, valamint azt is közölte, hogy ha kell, akkor fegyvert is elővesz – közölte a rendőrség oldalán.

A rendőrök azonnal elkezdték a feltételezett elkövető felkutatását, elemezték a környéken lévő kamerák felvételeit és tanúkat hallgattak ki. Az egyenruhásoknak sikerült is azonosítani a feltételezett elkövetőt, egy 43 éves budapesti férfit, akit 12 óra 59 perckor Budapesten a XVII. kerületi Ferihegyi úton a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével fogtak el.

A férfi lakásában a nyomozók megtalálták a fenyegetés során használt, valódira megtévesztésig hasonlító kézigránát-utánzatot.

A nyomozók N. Kálmánt közveszéllyel fenyegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.