Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2017. Május 31. 13:07, szerda | Belföld
Forrás: közlemény

Már csak 1 hét és startol az Open Road Fest!

Már csak 1 hét és startol az Open Road Fest!

Már csak hetet kell aludni és végre mindenki megkapja a magáét:

rock legendák, hajnalig tartó pörgős bulik, adrenalin-bomba programok, motorcsodák, Balaton és rengeteg újdonság, amire az Open Road Fest történelmében eddig nem volt példa! Sőt, „idén mindegy mivel érkezel, mert lehet, hogy egy Harley-val távozol!” Ugye tudod, mit csinálsz június 7-11-ig?

Az Open Road Fest idén maximalizálja a szabadságélményt, ahol ráadásként egy Harley-Davidson Street Rod is gazdára talál. Csupán az ’OpenRoadFest’ appot kell hozzá letölteni: http://nyerj.openroadfest.hu/.

A hagyományokhoz híven idén is lesz közös levonulás a Budapest Chapter vezetésével, ami a Harley-Davidson Budapest Bázisa előle indul június 7-én reggel 8:00-kor.

Az Open Road Festen már az első nap is a rock jegyében telik, amire a Woodstockot megjárt bandával a Ten Years Afterrel, a Roaddal, na és az Alphavillel erősítenek rá, majd a Ganxsta Zolee és a Kartel tesz mindenkit jégre. Szombaton pedig érkezik a rockzenei triumvirátus, a Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega és az Edda Művek.

A fesztivál különleges hangulatát az Open Road Fest nappali és éjszakai lüktetése adja. A kaszkadőr show-k és a Harley On Tour tesztkamion mellett idén számtalan újdonsággal találkozhatnak a fesztiválozók. Reggeli jóga, délutáni edzés, teljes feltöltődés az esti zúzás előtt? Everness Dóm! A nyugalom megzavarására alkalmas programok kedvelőit egy négykerekű szörnyeteg a Big Foot Monster Truck várja, illetve az Európa-szerte egyedülálló Harley-Davidson Stunt Show! A fesztivál történelmében először tüzes cirkuszi produkciók elevenítik meg a vándorcirkuszok misztikus világát. Az extra újdonságok mellett Veres Zoli műrepülő pilóta, és az Erdős Csabi féle kaszkadőr show sem maradhat el a már jól megszokott programokon túl.

A szombati nagy motoros felvonulásra mindenkit szeretettel várnak. A Line Up-nál most is több ezer motor fog egyszerre duruzsolni. De június 10-én érdemes lesz a STIHL standjához is ellátogatni, ahol Gáborecz István faszobrász kezei között fog megszületni a stílfűrésszel faragott, életnagyságú Fat-Boy!

Érzed a rock zene dübörgését a mellkasodban, hallod a motorok zúgását, látod az önfeledten mosolygó arcokat? Akkor biztos lehetsz benne, hogy megérkeztél a 18. Harley-Davidson Open Road Festre!

Június 7-11, Alsóörs, ’Feel the Freedom’!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során