Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Április 26. 06:09, kedd | Belföld
Forrás: mti

Megerőszakoltak egy fiatalkorú lányt a keszthelyi Balaton-parton

Megerőszakoltak egy fiatalkorú lányt a keszthelyi Balaton-parton

Előzetes letartóztatásba került hétfőn három garabonci férfi, akik a hétvégén a keszthelyi Balaton-parton rátámadtak egy fiatal nőre és barátjára, s egyikük megerőszakolta a védekezésre képtelen 17 éves lányt.

A Zalai Hírlap online kiadásának hétfői információját megerősítve Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta: a fiatal pár a keszthelyi strand közelében, egy félreeső helyen tartózkodott szombatra virradóra, amikor a 27 éves garabonci férfi és két 21 éves társa rájuk támadt.

Először "házi pornóvideó" készítését ajánlották nekik, de a pár tiltakozására az egyik férfi a fiút pofon vágta és megrúgta, majd elkergette. Társa ezután megerőszakolta a 17 éves lányt, és a továbbiaknak csak az vetett véget, hogy a fiú időközben rendőrökkel tért vissza a barátnőjéhez.

A Keszthelyi Járási Ügyészség előterjesztésére hétfőn előzetes letartóztatásba került mindhárom férfi 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva elkövetett szexuális erőszak miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.