Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2017. Szeptember 26. 10:24, kedd | Helyi
Forrás: infogardony.hu

Öt különleges őszi kiegészítő férfiaknak

Öt különleges őszi kiegészítő férfiaknak

Véget ért a nyár, a meleg idő és beköszöntött az ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb ruhákat és ezzel együtt az ősziesebb kiegészítőket.

Azonban a divat változik évről évre, ezzel együtt a kiegészítők stílusa is, de vannak olyan alap darabok, amik nemcsak, hogy szépek, de időtállóak és klasszikusak is. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan különleges őszi kiegészítőt, amibe érdemes befeketetni, hiszen szépek, időtállóak és rengeteg alkalomkor lehet őket viselni.

SAPKA

A hűvösebb idő bekövetkeztével egyre fontosabb sapkát hordani, legfőképp azoknak az embereknek, akik hajlamosak a megfázásra vagy rövidebb hajjal rendelkeznek, hiszen a sapka viseletével nagy mértékben megvédjük a hajhagymákat. Manapság újra divatba jött a kalapok viselete a férfiak körében is, hiszen nemcsak kényelmesek, azonban klasszikusak, időtállóak és rengeteg öltözethez passzolnak. Bizonyára nem mindenki kedveli a kalapokat, azonban a Trendhimmárkanevű, dán webshop kínálata között rengeteg különböző fejfedő közül tudunk válogatni, hiszen az egyszerűbb pamutsapkáktól kezdve egészen a különlegesebb baseball sapkákig mindent megtalálunk. Minden megrendelt terméket a dániai raktárból szállítanak, ahol minden termékből több szín és méret van a nagy érdeklődésre való tekintettel. Egy kényelmes, divatos sapka pont ugyanannyira fontos egy férfinak, mint egy praktikusan kialakított, igényes pénztárca.

CSOKORNYAKKENDŐ

Természetesen nem mindegy, hogy egy férfi milyen gyakran megy olyan helyre, ahol olyan elegáns ruházatot visel, amihez egy csokornyakkendő vagy egy hagyományos nyakkendő tökéletes kiegészítő. Azonban fontos tudnunk, hogy manapság már rengetegen viselnek csokornyakkendőt egy hétköznapibb, egyszerűbb ruházathoz is, hiszen a kiegészítő teljes mértékben passzol a hétköznapi divathoz. Az áruház kínálata között mindenki talál számára megfelelő terméket, hiszen az egyszerűbb, alapszínű daraboktól kezdve egészen az egyedibb, különlegesebb darabokig minden fajta megtalálható.

KARKÖTŐ

Manapság már egyre több férfi visel karkötőket, hiszen nem csak, hogy vagányak és divatosak, azonban az áruház kínálata között rengeteg olyan karkötő van, amit különböző hasznos tevékenységekre fel lehet használni.

A két legkedveltebb darab a paracord anyagból font karkötő és a hajókötélből készítette darab, hiszen nemcsak, hogy rengeteg őszi szín közül tudunk választani, azonban felhasználhatjuk kutyapórárzként, sátorrögzítőként de akár függőágyként is. Egy érdekesség a paracord anyagról, hogy rengeteg országban ezt az anyagot használják fel, mint általános hadi kötélzet, hiszen 250 kilógramm teherbírású és kibontva akár három méter is lehet.

A sportosabb darabokon kívül számtalan bőrből vagy gyöngyből készült terméket lehet megvásárolni az online áruházból, amit legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen ki is szállítanak.

TÁSKA

Mindenkinek szüksége van egy olyan táskára, ami praktikusan pakolható, minden szükséges holmi elfér benne és nem utolsó sorban olyan anyagból készül, ami jól bírja a mindennapos használatot. A cég leginkább a bőr táskák gyártására specializálódott, kizárólag prémium minőségű marhabőrt használnak minden táska elkészítéséhez, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy minden darabra négy teljes év garanciát biztosít a cég.

LAPTOP TÁSKA

Sokan nem is gondolják mennyire fontos, hogy óvjuk számítógépünket a különböző káros behatásoktól, mint például a portól, nedvességtől. Egy laptop táska használatával nem csak, hogy ezektől védjük készülékünket, hanem akár az utazás során történő karcolásoktól, sérülésektől is. Esetleges probléma felmerülésekor 365 napos pénzvisszatérítési garanciát biztosít a cég minden termékére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban