Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Február 27. 00:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

OTTHONÁBAN MÁSOLTA A MATRICÁKAT

OTTHONÁBAN MÁSOLTA A MATRICÁKAT

A gárdonyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, amelyet hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt folytattak egy tatabányai lakossal szemben.

A rendőrségre 2019. szeptember 4-én délelőtt érkezett bejelentés Gárdonyból, hamis zöldhulladék-matrica felhasználásáról. A bejelentő kerti hulladékgyűjtés során észlelte, hogy az egyik ingatlan elé kihelyezett és elszállításra váró zsákokra ragasztott, elszállításra jogosító címkék fénymásoltak, szélükön vágás nyoma látható, továbbá az eredeti címkét jellemző biztonsági elemek hiányoztak azokról.
A Gárdonyi Rendőrkapitányság az eljárás során egy 59 éves nőt hallgatott ki gyanúsítottként, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. Elmondta, hogy otthoni fénymásolóval másolta a matricákat, majd felragasztotta a zsákokra.
A nyomozók a hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt indított ügy vizsgálatát a napokban befejezték, és az iratokat az ügyészségnek átadták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.