Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2023. Október 05. 20:14, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Rangos elismerést kapott a Jánosik és Társai Kft.

Rangos elismerést kapott a Jánosik és Társai Kft.

A BORD Építész Stúdió elnyerte a rangos díjnak számító BIG SEE Tourism Awardot a TATK-Tokaj Aktív Turisztikai Központ projektért. A létesítmény kivitelezője a Jánosik és Társai Kft. volt.

Büszkék vagyunk arra, hogy egy általuk épített projekt kapta a nemzetközi zsűri díját - mondta Jánosik Lajos, a kivitelező cég tulajdonosa.
Napjainkban a BIG SEE Awards ösztönzően hat az egyedülálló és eredeti kreatív megoldásokhoz az építészetben, a belsőépítészetben világszerte. Szigorú szempontok alapján bírálnak. Figyelembe veszik az innovációt, az intelligens tervezést és az eredetiséget, a környezeti érzékenységet és a fenntarthatóságot. Ugyancsak fontos mérce a kulturális és társadalmi tudatosság, a funkcionalitás és ergonómia és nem utolsó sorban az esztétikai és az érzelmi megjelenítés.

A Tokaj hegy lábánál, egy elhagyott andezit bányánál építették meg a most díjazott Turisztikai Attrakció épületét. Az 1 milliárdos beruházás kivitelezését nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el Jánosik és Társai Kft. A Csurgó-völgy elhagyatott bánya területén hatalmas, 100 szobás, ötcsillagos szállodát építettek, a Minaro Hotel Tokajt. Ehhez kapcsolódik az Aktív Turisztikai Központ épülete.

A Jánosik és Társai Kft., mint generál kivitelező több díjazott projektben is érdekelt volt, az elmúlt években. A szakma és a közönség is értékeli a minőségi építészetet, a magas színvonalú kivitelezést. A Jánosik és Társai Kft. által kivitelezett beruházások sorra nyerik el a rangos, hazai és nemzetközi díjakat.
Egyik trófeájuk a Miskolci Egyetem kampuszán álló, az 1960-as években épült műhelycsarnok tereinek újrafogalmazásáért nyert Big See Award Építészeti kategóriájának nemzetközi díja.

Nem csak a Miskolci Egyetem új innovációs központjának kivitelezése lett díjazott. A minőséget mindenek elé helyező koncepció, meghozta eredményét a cég sikereiben. Korábban Építőipari Nívódíjat kaptak a kőbányai Rece-fice Óvoda és Manóvár felújításáért, ahol ugyancsak generálkivitelező volt a Jánosik Kft. A rangos elismerést a középület kategóriában ítélte oda a szakmai zsűri. A díjazásnál figyelembe vették a tervezést, az anyagok felhasználását és a kivitelezést is.

Megnyerte a világ egyik legnagyobb építészeti versenyének közönségdíját a felújított galyatetői kilátó és turistacentrum is. Az Architizer A+ Awards díj egy nagyon rangos nemzetközi elismerés, amit az architizer.com amerikai építészeti hírportál alapított a Wall Street Journal Magazinnal és a Webbyvel közösen. A jelöltek közül több mint száz kategóriában szakmai zsűri válogatta ki a legjobbakat. A galyatetői kilátó felújítását a Jánosik és Társai Kft. végezte.

A vállalat mindenkor szem előtt tartja a folyamatos megújulást, a fejlődést. Nyereségük nagy részét eszközeik korszerűsítésére, fejlesztésre fordítják. Így tudják alkalmazni a legújabb, legfejlettebb technológiákat, innovatív megoldásokat. Ez is sikerük titka az új építészeti eljárásokat követelő, komplex kivitelezést igénylő pályázatoknál – mondta Jánosik Lajos.

A több lábon álló Jánosik és Társai Kft. építőipari üzletága, a cégi évi 15 milliárdos bevételéből több mint 30 százalékban részesül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 06. 11:08, csütörtök | PR

Györök Fesztivál a Magyar Médiaválogatottal

Május 4-én Györök Fesztivált tartottak a Somogy vármegyei Szőlősgyörökön

2024. Június 04. 10:39, kedd | PR

K&H: mennyiből utaznak a magyar turisták?

összesen 327 ezer forintból nyaralunk idén

2024. Május 30. 11:57, csütörtök | PR

Negyven százalékkal nőtt a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn résztvevők száma

pénzügyi csúcsteljesítménnyel rukkoltak elő a gyerekek

2024. Május 29. 13:39, szerda | PR

Fantasztikus Családi Nap Szadán

Május 4-én, korábban sohasem tapasztalt érdeklődés mellett rendezték meg Szadán, a Sportcentrumban a már hagyományosnak mondható Családi Napot.