Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Október 24. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tragédia miatt lett autómániás

Tragédia miatt lett autómániás

A Terminátor egykori sztárja megszállottja a különleges autócsodáknak, garázsában tucatnyi méregdrága kocsi áll. Ám azt csak kevesen tudják, miért kezdte gyűjteni őket.

Sokak szerint csak a gazdagságát fitogtatja azzal Arnold Schwarzenegger, hogy folyton autókat vásárol. A garázsában épp úgy akad veterán kocsi, mint legújabb gyártású környezetkímélő járgány. "Egyszerűen imádom a jó autókat, amelyek biztonságosak, és nagyon érdekelnek a fejlesztések" árulta el korábban a sztár, aki arról viszont arról soha nem beszélt, hogy miért lett megszállottja a kocsiknak. Ezt most egy régi ismerőse árulta el. "Negyven évvel ezelőtt egy autóbalesetben meghalt Arnold testvére - mondja az ismerős. - Azóta érdeklik a kocsik, mindent megtanult róluk, és a mai napig az összes ilyen témájú cikket elolvassa. Meggyőződése, hogy ha az az autó elég biztonságos lett volna, a bátyja ma is élne. Az autógyűjtés egyfajta terápia nála."

Schwarzenegger manapság is azt tartja a legfontosabbnak, hogy egy autó biztonságos legyen. "A gyerekeimet is csak olyan kocsiba engedem beülni, amelyik minden téren teljesen megbízható" - magyarázza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára