Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2017. Augusztus 23. 09:59, szerda | Helyi
Forrás: okkfehervar.hu

Újra nyitnak a könyvtárak

Újra nyitnak a könyvtárak

Hamarosan vége a nyári szünetnek, újra nyitnak a könyvtárak: a városi könyvtár Központi Könyvtárának részlegei és több tagkönyvtár már ezen a héten várja a látogatókat.

Július-augusztusban a Vörösmarty Mihály Könyvtár központi részlegei és a tagkönyvtárak is bezártak néhány hétre. A nyári szünet végével hamarosan újra mindenhol lehet majd kölcsönözni, illetve visszavinni a vakációra elvitt köteteket.

A Mészöly Géza utcai, a Széna téri és a Zsolt utcai Tagkönyvtárak, valamint a Központi Könyvtár részlegei és a Pedagógiai Szakkönyvtár már nyitva vannak, az Olvasóterem hétfőtől péntekig 10 és 15:30 óra között látogatható. A Budai és a Tolnai úton augusztus 29-től, keddtől várják az olvasókat.

  • A sok éve népszerű Nagy Olvasásmánia pályázatára szeptember 11-ig lehet leadni a pályamunkákat, a gyerekek, a családok és felnőttek is indulhatnak.

A könyvtár új online szolgáltatásával az EBSCO eBook Public Library Collection állománya is olvasható és kölcsönözhető: főként angol, de spanyol, francia és német nyelvű irodalmi, illetve tudományos műveket is találhatunk, amelyek asztali és mobil eszközökre is letölthetőek.


A könyvtárak aktuális információi a Vörösmarty Könyvtár oldalán olvashatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén