Városlista
2020. november 24, kedd - Emma

Hírek

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

Az esemény felvezetéseként ellátogatott a Perfect Fight Clubba egy edzésre a Prémium Médiaválogatott néhány tagja, akik ki is próbálhatták ezt a sportágat a rendezvény résztvevőivel Kiss Balázzsal, Szána Patrikkal, Bereczki Dominikkal és Horváth Dominikkal. Az eseményen természetesen nem szállnak majd ringbe, de miden sportot szeretnek, így ezzel is megismerkedtek.

A küzdősport olyan, mint a tánc állapította meg Beleznay Endre, miután kipróbálta a Muaythai-t.

„Korábban próbálkoztam én is a karatéval, de be kell vallanom, hogy nekem ez már csak azért sem megy, mert mindig megsértődöm, ha megütnek – mondta a színész. – Komolyra fordítva a szót: ilyen mozgást ritkán csinálok, de szívesen teszem. Ha olyan szerepet kapnék, amihez ez kell, akkor mindennap edzenék és készülnék. Edzés képen mindenkinek jó a küzdősport, mert jót tesz a fizikai állapotnak. Nagyon jó ez, mert az ember rájön, hogy miként tudja kontrollálni a testét.”

A színésznél otthonosabban érezte magát a ringben Katus Attila aerobic világbajnok, aki egy szárkapocs csonttörés után lábadozva is bevállalta a K1-et.

„Nem tudtam ellenállni a meghívásnak, mert imádok mozogni és csodás sportolókkal találkozhattam. Sok hasonlóságot mutat a tornasport a küzdősporttal, hiszen erőre, pontosan kivitelezett dinamikus mozgásra, lazaságra, valamint kiváló állóképességre van szükséges mindkét sportág esetében. Persze, ha egy igazi meccsen kerülnék be a ringbe, akkor bajban lennék, mert most még elszaladni sem tudok, de nagyon nagy élmény volt számomra, hogy a sportág legjobbjaival edzhettem együtt.”
„Tudni kell, hogy én minden nap sportolok, de ez a mozgás még nekem is fárasztó volt. A barátaimmal hoztuk létre a hazai küzdősportok jelentős részét. Annak idején többen együtt hívtuk életre a hazai utcaharcos rendezvényeket, vagyis azt gondoltam, hogy képben vagyok, de be kell vállani, hogy az a néhány kombináció, amit meg kellett valósítanom még nekem is kemény volt. Ezek a sportok fegyelemre nevelnek, így mindenkinek javaslom, hogy kezdjen bele. November 7-én mindenki látogasson el a Madárfészekbe, nézze meg Kiss Balázs és Mihajlov Dávid meccsét a Superfight Seriesben.” – mondta el Vajtó Lajos

Keller József kőkemény futballista volt korábban, de a Ferencváros egykori játékosának is kemény pillanatokat kellett átélni. „Jó hangulatban telt az edzés. Tőlem és a labdarúgástól is messze áll ez a sport, de nem árt, hogy kipróbáltuk ezt is. A foci mellett is lehet ezt űzni akár, hiszen állóképesség szempontjából mindenkinek jót tesz.”

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 24. 08:00, kedd | Bulvár

Diéta Percek, Töltött tojásos lepény - VIDEÓ

Sokszor gondolkozol azon, hogy mit egyél reggelire? Feri ad egy ötletet!

2020. November 23. 15:57, hétfő | Bulvár

A tabi vasgyúró hölgyek

Nem mindennapos hobbit űz a település néhány hölgy tagja Tabon. Szabadidejükben erőemelni, fekvenyomni, súlyzózni járnak a Tabi Fitness Klubba.

2020. November 23. 08:00, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Rizottó - VIDEÓ

Sosincs két egyforma rizottó... Robi megmutatja hogyan is készül egy finom rizottó! Tartsatok velünk!

2020. November 22. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szulák Andrea - VIDEÓ

Mit sportol Szulák Andrea rendszeresen és mi az amit még nem próbált ki? A videóból kiderül!