Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 08. 07:33, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Veszélyesnek tűnő fiolákat találtak a reptéren

Veszélyesnek tűnő fiolákat találtak a reptéren

A cirill betűs feliratok alapján veszélyesnek tűnő anyagot tartalmazó fiolákat találtak Kiskunlacházán, a volt szovjet katonai repülőtér egyik épületében.

 

Csütörtökön délelőtt találtak meg több gyanús fiolát a repülőtér főépületében, az egyik helyiségben. A Fővárosi Polgárvédelmi Parancsnokság Veszélyhelyzet Felderítő Szolgálata vonult elsőként a helyszínre, de a fiolákban található anyagot nem tudták azonosítani. Ezt követően riasztották a helyszínre a Magyar Honvédség Görgei Artúr Vegyivédelmi Információs Központ havária-laboratóriumát.

A fiolák orosz feliratai alapján veszélyes anyagot tartalmazhatnak, de biztosat csak a helyszíni analitikai vizsgálatok után lehet tudni. (rá)

HavariaPress

Címkék: veszélyes anyag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.