Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. Szeptember 16. 09:24, szombat | Helyi sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Lenullázta a Villach-ot és három góllal nyert a Fehérvár AV19

Lenullázta a Villach-ot és három góllal nyert a Fehérvár AV19

Micsoda kontraszt! Egy héttel ezelőtt kilenc gólt kapott hazai pályán a Fehérvár AV19, most pedig egyet sem, és a szezont remekül kezdő Villach ellen megszerezte első rendes játékidős győzelmét.

  • A hibátlanul védő Rajna Miklós és a kétgólos Jeff LoVecchio volt a meccs hőse hazai részről.

Az első harmadban nem láthatott gólt a fehérvári jégcsarnokot megtöltő szurkolósereg, de akadtak lehetőségek mindkét kapu előtt. Többet lőttek a vendégek, ám ezúttal nem kedveskedett olyan ajándékokkal a Volán az ellenfélnek, mint az első fordulóban a Bécsnek. Rajna pedig hárította a villachiak próbálkozásait. A második játékrészben aktívabbá vált a Volán támadásban, nyomás alatt tudta tartani a vendégek kapuját. A harmad közepén Jeff LoVecchio kerülte meg óriási lendülettel a Villach kapuját, hátulról ráütötte a korongot az elfekvő kapusra, akiről bepattant a pakk.

Előnnyel kezdte tehát a záró felvonást Benoit Laporte csapata, de szerencsére is szüksége volt, hogy ne egyenlítsenek az osztrákok. Egy ízben Rajna már a bárdját is elvesztette, de az üresen maradó sarok helyett kapuvasra ütötték a korongot a támadók. A túloldalon ellenben Lovecchio ismét kegyetlen volt, parádésan húzta fel a léc alá a pakkot, megduplázva az előnyt. Ekkor már nem volt sok hátra, kockáztatott a Villach, és miután levitte kapusát, megkapta a kegyelemdöfést. Erdély Csanád szerzett korongot és küldte az üres kapuba. Kevesen hitték volna, de a Capitalstól elszenvedett nagy vereség után már pozitív mérleggel áll, ráadásul a harmadik fordulóban gólt sem kapott a Fehérvár!

  • Rajna Miklós huszonnyolc lövést hatástalanított!

Fehérvár AV19 - Villacher SV 3-0 (0-0, 1-0, 2-0)
Gól: Lovecchio (2), Erdély.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.